maanantai 28. helmikuuta 2011

Oskareita odotellessa

Sain tehtyä viikonlopun aikana peräti yhdet korvakorut ja nekin valmistuivat ihan justiin, Oscar-gaalan alkamista odotellessa.. Viimeisistä korvakoruista on vierähtänyt sen verran aikaa, että olin unohtanut, miten mukavaa näitä on tehdä. Nimesin korut mutkattomasti Oscareiksi ;) Korut ovat noin 10 cm pituiset ja muodoltaan erittäin 'hoikat'.Korvakorujen kristallihelmet ovat peräisin äidiltäni,  kymmeniä vuosia vanhasta rintarossista, jota hän ei sanomansa mukaan osannut käyttää. Vanha, ehkä hiukan liian klumeruurinen koru oli helpompi purkaa, kun siihen oli oikein lupa ja suositus.  Purin korun tänään ja puhdistin pölyttyneet helmet. Neljä hienoa helmeä päätyi Oscar-koruihin. Vintage-helmien seuraksi valitsin akvamariinipisarat. Korujen päitä koristavat ketjutupsut ovat hopeoituja, johtuen siitä yksinkertaisesta syystä, ettei varastostani löytynyt sopivan hentoa hopeaketjua. Muu metalli on sterling-hopeaa. Korvakorujen kiinnityssysteemi on lukittavaa mallia. 

'Roikkukuvat' epäonnistuivat nyt niin, että palajan niiden kanssa huomenissa . Nyt soffalle ihastelemaan pukuloistoa ja glamouria ;)Oscar- earrings with vintage crystal beads, aquamarine, silverplated chain and sterling-silver.

11 kommenttia:

 1. Ihanat blingit tosiaan :-) En minä jaksanut oscareita valvoa... Odotetusti ne näkyivät jakautuneen. Oliko kiinnostavia koruja esillä?! ;-D

  VastaaPoista
 2. Varsin hyvin Oscar-gaalaan sopivat korvikset, loistetta ja kimallusta.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteista, Ninni, Mags ja Manteli :)
  Joskus vaan haluaa tehdä tällaista.. kummallisia bling-päähänpistoja :D

  Mags... En minäkään sitten hereillä kauan pysynyt, nukahdin sohvalle :)

  VastaaPoista
 4. No näillä nyt voi jo Oskareita ;) ottaa vastaan ja miksei Emmojakin :) Kauniit ovat ja lisäpointseja saat ropisten Oscariisi nästä vintagekristalleistasi. Kauniit ovat ja niin "Punaiselle"matolle sopivat.

  VastaaPoista
 5. Marjo..kiitos :)

  Nuo helmet kokivat uskomattoman muodonmuutoksen, kun pesin ne varovasti vedellä ja fairylla..Sädehdintä on uskomaton.

  VastaaPoista
 6. ihastuttavat korvikset, tosin en haluaisi niitä ketjuja itselleni. mutta nuoremmat tykkää ..

  VastaaPoista
 7. Oscarin arvoiset! Elämässä pitää olla myös blingblingiä!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset, Aikatherine ja Marissa :)

  VastaaPoista
 9. Onneksi käväisit blogissani, oli kiva löytää tänne! Mahdottoman kauniita koruja teet. Ja tykkään kovasti ajatuksesta, että vanhasta tehdään uutta. Nämäkin korvikset ovat tosi upeat.

  Tuolla aiemmin pohdit voiko korublogiin päivitellä myös "niitänäitä". Minun mielestäni ehdottomasti voi! Itse kovin mielelläni luen pieniä juttuja ihmisten arjesta; se toisten jokapäiväinen elämä tuntuu usein olevan niin kovin erilaista kuin oma, ja siksi niin mielenkiintoista. :)

  Huomasin, että päivität kotisivujasi. Onko tuotteitasi myynnissä muilla sivustoilla, esim. Taitomaassa tai Etsyssä?

  Tulen tänne toistekin! :)

  VastaaPoista
 10. Ansku, mukavaa, kun käväisit :)

  hyvä kuulla, että blogin otsikko ei sotke lukojoita liikaa. olen vähän sellainen rönsyilijätyyppi, en millään pysy tiukasti rajatuilla alueilla..:)

  Olen juuri parhaillaan miettimässä tuota myyntijuttua, mikä olisi kätevin ja helpoin tapa hoitaa se, myös mahdollisten asiakkaiden kannalta. Etsy on eräs hyvin kiinnostava vaihtoehto..

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.