torstai 17. helmikuuta 2011

Keveitä materiaaleja

Hassua, miten vaikeaa oli löytää juotettuja rinkuloita royal sahara jaspis-koruun, jonka huterat linkitykset halusin korvata tukevammilla. Tottakait olisin voinut juottaa sellaiset itsekin, mutten luota vielä juotostaitoihini sataprosenttisesti. Saan löytämäni linkit kotiin ensi viikolla...

Sillä aikaa suunnitellaan uusia koruja...


En tiedä, mikä minua vetää nyt hieman pehmeämpien materiaalien ja tunnelmien pariin. Ehkäpä sormet kaipaavat lepoa pronssi- ja juotoskokeilujen jäljiltä. Aloin tutkia,  minkälaiseksi koruksi puuvillapitsit ja pellavanaru taipuisivat. Tilaamani materiaalit saapuivat tänään.. kauniisti pakattuna. Kiitos, Pikku Iidan Puoti  :)

Tämä on taas niin tyypillistä minua.. suunnittelen ja pohdin. Mutta ehkäpä tästäkin valmista tulee :)


My fingers need rest after soldering- and pronze experiments.. I got these beautiful materials today: cotton lace and linen cord. I will use them in my next jewelry project.

6 kommenttia:

 1. Oo mitä herkkiä materiaaleja :-) Jään odottelemaan ihanuuksiasi.

  VastaaPoista
 2. Minäkin jään odottelemaan! Taas tosi inspiroivia tarvikekuvia! <3

  VastaaPoista
 3. Minäkin jään odottelemaan tuotoksiasi innolla, niin kivoilta nuo materiaalit näyttävät, ainakin minun silmääni. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteista, Mags, Akvamarin ja -Janzku- :)

  VastaaPoista
 5. Jeps, täälläkin innolla odotellaan, mitä noista kaunokaisista tulee:)
  Itse kävässyt jonkinlaisen ympyrän materialikokeilukierroksella ja hopeaan taisin nyt jäädä, mutta on aivan ihanaa katsella muiden tekemiä upeita koruja kaikenmaailman materiaaleista♥
  Itse olen eksynyt Etsyn maailmaan vastaanvalaisten tunnelmakuvien takia. Ja huomaan ostavani esimerkiksi lisää vanhoja nappeja, vain jotta saan ne vanhaan lasipurkkiin katseltavaksi ja kosketeltaviksi. Lapsena parasta leikkiä mummulassa oli vanhoilla napeilla leikkiminen, samaa mielihyvää saan nyt kivistä.
  Mutta siis, kiitos jälleen kerran postauksesta

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Marissa kommentistasi:)

  uudet materiaalit ovat mielenkiintoisia kokeiltavia..Ja varsinkin nykyisin hopean hinta on niin pilvissä, että ainakin minun on pakko etsiskellä muitakin matskuja:)

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.