keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Leikisti kesä

Koruja tehdessä on mukava hyppiä tunnelmasta toiseen. Tämänkertainen kaulakoru on melkein kesäinen, isoista kivi-ja lasihelmistä tehty. Vaikka korun yleisolemus ei ole syksyisen 'jämäkkä' (niinkuin tähän vuodenaikaan kait jo pitäisi), sopi se kuitenkin vielä ihan mainiosti vaalean paitapuseron kaveriksi. Ja nythän on vielä melkein kesä...aurinkokin paistaa ;). Eikä tämä nyt muutenkaan niin tarkkaa ole..Jostain syystä sitä antaa itselleen turhia ohjeita, sellaisia   kuten : kun syksy tulee, värit tummenevat ja tunnelma muuttuu muutenkin ankeammaksi ;).
Nyt näitä kuvia katsellessa vasta huomaan, että kyllähän korusta syksynkin värejä löytyy..

Vaikka helmet ovat suuria, koru on kevyt. Ainoat vähän painavammat helmet ovat nuo onyksit ja vuorikristallit. Lisänä kevyttä, puristettua meripihkaa tumman hunajan värisenä, sekä  keväänvihreitä lasilaattoja, jotka myyjän mukaan olivat 'aitoa kristallia'  Tokihan jo ostaessani hinnankin perusteella tiesin, mitä tulisin postissa saamaan, mutta minusta nuo ovat kuitenkin ihan hauskoja lasiläpysköjä. Ostin helmet viime keväänä, kun suunnittelin jotakin vihreään teehen vivahtavaa viritelmää, joka sitten kuitenkin jäi  jostain syystä toteuttamatta.. Ehkä sekin suunnitelma toteutuu vielä jossakin muodossa.
Lukko on tällä kertaa magneettinen ja helmet kääräisty hopeoituun korumetalliin.

Seuraavalle kerralle on luvassa sitten vähän erilaisia tunnelmia taas...

Let's play it's summer again :)
For some reason I started to play with big, colorful beads and made this, almost summer-like necklace with onyx, rock crystal, amber, glass and silverplated metal.
11 kommenttia:

 1. Kaunis ja ilmavan näköinen koru. Niinkuin sanoitkin, korustasi löytyy hitusen kesää, kauniita syksyn värejä ja aavistus tulevaa talveakin.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa värinkäyttöä! Lumoava koru.

  VastaaPoista
 3. Ihana, herkullinen väriyhdistelmä! Kyllä tuli kesä mieleen!

  VastaaPoista
 4. Sinulla tämä värien yhdistely ja kivien muotokielen yhdistely on hallussa. Tykkään tästäkin korustasi ja värit ovat taas niin minun yhdistelmäni!

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.