lauantai 30. lokakuuta 2010

Illan hämärtyessä


Sormiharjoituksena tekemäni korvakorut akvamariinista ja hopeasta. Helmihatut ovat muistaakseni balinhopeaa. Palleroiset ovat 10 millisiä.

Etsin viime viikolla akvamariinia hiukan suurempina nuggetteina erääseen koruprojektiin, mutta taitavat olla 'kiven takana' ..  Taitaa minunkin korutarvikehankinnat ja -etsiskelyt suuntautua yhä enenevässä määrin ulkomaisiin puoteihin. Sieltä löytyisi vähän enemmän tarjontaa ja niitä 'erikoisuuksiakin'...

Earrings with aquamarine, sterling silver and bali silver.

12 kommenttia:

 1. Juhlavat ja tyylikkäät korvikset, akvamariini on kaunista kiveä.

  VastaaPoista
 2. Kauniit korvikset olet loihtinut, mulle avamariini on kivenä täysin vieras. Kävin just tänään villihelmessä enkä muista sielläkään nähneeni... itse kyllä ostin kaikkea tosi kummallista.Ostamieni helmien värit meinaan ei ihan mun väri maailmaan kuulu, mutta täytyyhän sitä olla vähän haastetta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Manteli ja pioni :)

  Pioni, niin, joskus on mukava kokeilla jotain ihan vierasta väriä itselle.. Ties vaikka tykästyiskin ja rakastuis :) Ja jos ei niin käviskään, niin onpahan ainakin 'maistanut' :)

  VastaaPoista
 4. voi kuinka kauniit korvakorut! niin minun väriset että ;) !! ja todellakin, itse juuri samaa mietiskelin näistä materiaaleista. pari nettikauppaa on lopettanut ja useissa kaupoissa on niin suppea tarjonta, että aivan hirvittää! itse olen laiskistunut materiaaleissa, koska mitään järisyttävää ei ole näkynyt nettifirmoissa, niin koruni on usein aivan peruskamaa, yksi laji kiveä ja hopeaa ! pidän siitä useinmiten, mutta materiaalien yksipuolisuus tai huono laatu kotimaisista ostettuna on vaikuttanut (snobbailua?). kaipaisin isompia helmiä, muotoja ja joitain kivilaatuja esim.bronsiitti, sitriini, fluoriitti, eri jaspikset.. mutta nyt voin vain huokaista, finanssi ja harratus ei kohtaa, joten odottelen joko suomalaisten nettifirmojen uus-tulemista tai äkillistä rikastumista ;) höpöhöpö! ja sinun hengentuotteillesi olen kyllä myyty ! aivan upeita oivalluksia, materiaalit on kauniita, yhdistelmät sopivat ! kiitos kovasti, netissä tavataan ! :)

  VastaaPoista
 5. Voi Marjo..Etpä tiedäkään, miten kovasti tuo kommentti lämmitti mieltä just tänä aamuna. Kiitos :))

  Sama se on mullakin, kaikkiin materiaaleihin ei kertakaikkiaan vaan ole varaa, ellei sitten ole kyseessä joku erikoisempi tilanne (lahja tai tilauskoru).

  Ihmetyttää kovasti, miten paljon sellaista 'pientä sälää' on myynnissä, isommat, kunnon korukivikoot huutavat monesti poissaolollaan. Värjätty akaatti näyttää nyt olevan pinnalla ja sitä kyllä löytyy, monen värisenä ja kokoisenakin, mutta tahtoisin pikku hiljaa nähdä puodeissa myös niitä muita ihania kivilaatuja kunnollisina kokoina..

  VastaaPoista
 6. Nii..Ja sitä paitsi ne sinun 'yksi laji kiveä ja hopeaa'-korusi ovat upeita ja tyylikkäitä !:)

  VastaaPoista
 7. Kylläpäs täällä on paljon kauniita, selkeitä ja omantyylisiä koruja. Todella minun mieleen! Liityn lukijaksi, että nään viimeisimmätkin kaunokaiset :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia, Henna :)
  Ja tervetuloa lukijaksi.. Mukavaa aina, kun blogi saa uusia seuraajia :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat korvikset ja ihana kuva: tää on ihan kuin alkuillan sininen hetki!

  Just tuon sama ongelma sai minut aikanaan aloittamaan helmien tekemisen. En vain löytänyt mistään sopivan isoja!

  VastaaPoista
 10. Kiitos, Akvamarin :)

  Se, että aloit tehdä helmiä, on ilo meille muillekin koruntekijöille :))

  VastaaPoista
 11. Kerrassaan tyylikkäät!! Näissä on klassisuus yhdistetty tyylipuhtauteen ja sijoittaisin nämä tuonne 1930-1940 lukujen taitteeseen jakkupukujen kaveriksi tai jonkin yksivärisen ilta -/ coctailpuvun seuraan! Hieno yhdistelmä kiveä ja hopeaa!

  VastaaPoista
 12. Nämä ovat minulla vielä.. Odottavat rasiassa käyttäjää :) Jos olet kiinnostunut koruista, niin laitapa sähköpostia.. Tällä hetkellä olen poissa kotoa, palajan n. viikon kuluttua Turkuun...

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.