perjantai 31. joulukuuta 2010

Potkua ja inspiraatiota uuteen vuoteen!

Enää muutama tunti tätä vuotta jäljellä. Kiitokset tästä runsaasta puolesta vuodesta, jonka olen saanut jakaa kanssanne näin blogin välityksellä. Toivon ensi vuoteenne paljon iloa, inspiraatiota, rakkautta, voimaa ja terveyttä .. Kaikkea sitä hyvää, mitä ajatella saattaa !


Olen viettänyt ihanan joulunajan tekemättä oikeastaan mitään koruihin liittyvää. Ideoita on toki syntynyt ja niistä jokusen olen merkinnyt muistiinkin.
 Muutamana hiljaisena iltana olen sukellellut kivien ihmeelliseen maailmaan... Löytänyt aarteita, joiden olemassaolosta olen tähän saakka ollut täysin tietämätön. Kivilajeja, mineraaleja, ihmeellisiä värejä ja muotoja... kaunokaisia, joista muutamaa odottelen saapuvaksi kaukomailta muutaman viikon kuluttua. Kovin pitkä on matka sieltä jostain Suomeen postin välityksellä.. Sieltä ne kuitenkin toivottavasti saapuvat, omaksi ja ehkäpä myös muiden iloksi.
Tämän postauksen kuvissa on sisarenpojilta joululahjaksi saamiani, ihania voimakiviä, jotka he olivat käyneet valitsemassa Lofoteilta saakka. Näitä multa löytyykin sitten ens vuonna jokaisen taskun pohjalta ja laukkujen kätköistä silitettäväksi ;) Kiitos, pojat !Ensi vuoden koruilusuunnitelmista sen verran, että jos Luoja suo, tekeminen jatkuu. Tarkoituksenani on rekisteröidä kevään mittaan myös oma nimileima.  Uusien korutekniikoitten opiskelu jatkunee. Innostus uuden oppimiseen on  kova :). Muutamia muitakin suunnitelmia on, mutta niistä lähemmin tuonnempana...16 kommenttia:

 1. Oletpa saanut kauniita kiviä, ihania värejä ja muotoja.
  Toivottelen sinulle Oikein koruilurikasta ja antoisaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Tulee ihan kylmät väreet noita hurmaavia kiviä katsellessa! Värit ja muodot oikein kutkuttavat koskettamaan. Onnistuneita kuvia, kun näin vaikuttavat:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Katriina :)

  Minäkin ylllätyin, kun joulupaketin avasin.. Pojat tiesivät, mistä täti ilahtuu ;)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavaia ja takuulla inspiraatiota tuovia... mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä noista syntyy :)

  VastaaPoista
 5. Onpa hehkeän värisiä kiviä...

  Loistavaa alkanutta vuotta

  VastaaPoista
 6. Kiitokset, Tanja ja Lumo :)

  Nämä kuvissa näkyvät kivet jäävät ihan vaan ihasteltaviksi.. Korukiveksikin niistä muutamasta olisi, joskin istutus vaatisi jonkin verran enemmän työtä koruistutuksiin tarkoitettuihin kiviin verrattuna

  VastaaPoista
 7. Löytyipä mielenkiintoinen maailma tämän ihastuttavan blogisi kautta! Kiitos kommentistasi blogissani!

  VastaaPoista
 8. Rita, kiitokset :) Mukavaa, että piipahdit blogissani.

  VastaaPoista
 9. Nuo kivet on kuin vitamiineja tämän valko-musta-harmauden keskellä.

  Ihanaa uutta vuotta sinulle! Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä kaikkea upeaa tänne blogiisi kevään aikana ilmestyy. :-)

  VastaaPoista
 10. Kiitos, Akvamarin :)

  On kyllä ihan mukavaa aloitella korujen tekeminen taas, yli kahden viikon 'joulutauon' jälkeen.. :)

  VastaaPoista
 11. Taiteilijana näkisin ensimmäisen kivi-kuvasommittelun olevan kuin hienon asetelmamaalauksen.Idearikasta ja myöskin kaupallista alkavaa vuotta. t..Markku

  VastaaPoista
 12. Hei, satojen korublogien joukosta tämä on mielestä TAIDETTA, upeaa ja kaunista. Jotkut niin kovasti yrittävät olla ja tunnelmoida mutta sinä olet sitä aidosti! Et kikkaile kuvilla vaan löydät esim kivien todellisen kauneuden ja kuvaat sen.
  Et etsi jotain aasinsiltaa typeristä tehdyistä tarinoista, etkä väännä väkisin tavallisesta korusta designia.
  Sinulla ei ole tökeriä yhdyssana tai kirjoituisvirheitä vaan tekstikin on kaunista ja sujuvaa kuvien lisäksi. Ihan huippu, ihan ykkönen ja kummastelen, ettei tätä blogia ole nostettu Suomen parhaaksi korublogiksi....tai ainakin kolmen parhaan joukossa ehdottomasti!
  Kiitos, että olet.

  VastaaPoista
 13. Marissa, kiitos :) Ihan sanattomaksi sait minut kommentillasi.

  Korublogeja ja koruntekijöitä on monenlaisia, kaikki omalla tavallaan hienoja ja upeita. Tarjonta on onneksi niin runsasta, että meistä jokainen löytää oman/omat suosikkinsa.

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.