perjantai 17. syyskuuta 2010

Aamuisia mietteitä - Simple things  Vuorikristalli edustaa selkeyttä ja sen sanotaan kirkastavan ja tasapainottavan ajatuksia. Ranteessani koru tulee siis muistuttamaan  minua perusasioiden tärkeydestä. Siitä, että on syytä keskittyä olennaiseen. Että useimmat unelmat yleensä toteutuvat, kun  käärii hihansa ja toimii. Resepti unelmien toteuttamiseen on niin simppeli, että sitä ei aina haluaisi edes uskoa :)

  Olen tehnyt näitä vuorikristallisia rannekoruja muutamaankin otteeseen, mutta en koskaan ole saanut aikaiseksi kieputella moista itselleni. Nyt sen tein. Kiedoin suuret vuorikristallinugetit sterling -hopeaan ja lisäsin koruun balin hopeisen lukon.
Kuvasin korun aamulla, juuri ennen komeaa ukkosmyräkkää, yöllä jostain syystä usvaantuneen ikkunan läpi siivilöityneessä valossa. Tämä päivä taitaa mennäkin sateesta nauttiessa....;)

  Rock crystal is said to bring brightness and clarity to our perceptions. So, whenever I wear this bracelet, it will help me to focus on the main points of my dreams and everyday challenges...
Bracelet with rock crystal, sterling silver and bali silver.

7 kommenttia:

 1. Ihanan "väritön", kuin mustavalkomaailmasta. Vuorikristallia voisi yhtä hyvin kutsu jääkristalliksi, tulee vähän sulaneet jäänpalat mieleen. Kaunis rannekoru.

  VastaaPoista
 2. Upeasti kuvattu, tulee vuorikristallin kauneus hienosti esille!

  VastaaPoista
 3. Blogistasi löytyy upeita kuvia ja aivan ihania koruja! Kiitos elämyksestä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustavasta kommentistasi, Akvamarin :)

  VastaaPoista
 5. Huh kun on kaunis.. Nuo kiviyksilöt jo pelkästään ! Tuo nyt kirkastaa jo katsojankin ajatuksia !

  VastaaPoista
 6. Kiitos Marjo :)
  Niin, joskus tuo vuorikristalli ei kaipaa seurakseen mitään muuta. Tykkään näistä perusjutuista.

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.