perjantai 13. elokuuta 2010

NefuNefuLeikin pitkästä aikaa makeanveden helmillä. Yhdistelin niitä muiden materiaalien  kanssa erilaisiksi kombinaatioiksi. Päämäärätön testailu oli hauskaa.. Jossakin vaiheessa kokeiluun pääsivät myös ne materiaalit, jotka eivät ainakaan heti ensimmäiseksi tule mieleen, kun mv-helmille etsii kavereita.  Testasin muutamia hurjahkoja yhdistelmiä, muun muassa kirkkaanvihreitä opaaleita yhdessä hot pink -akaattien kanssa  :). Tämä, vähän  hillitympi versio pääsi muotoutumaan koruksi saakka.  

 Koruun valikoitui tummansinisiä  makeanveden helmiä, käärmeennahkajaspista, aventuriinia, pari turmaliinia ja yksi hieman suurempi lapis tuomaan energiaa syksyn haasteisiin. Koru kaipasi riipusta, mutta sopivaa ei ollut tarjolla. Niinpä tein tuon ketjuriipuksen viime viikolla käyttämäni hopeoidun ketjun jämistä (tällä kertaa jätin  patinoinnin tekemättä ;)). Lukko on hopeaa ja kuuluu oikeastaan tuohon riipus-systeemiin sekin.  Mietityttää vielä, kaipaisiko koru ketjuriipuksen tilalle jotakin hieman tuhdimpaa. Riipus muuten näyttää kuvissa vieläkin hennommalta kuin oikeasti on.

 Koru sai nimen NefuNefu, koska siinä mielestäni on jotakin pientä muistumaa muinaisesta Egyptistä, ehkäpä juuri tuosta kuninkaallisen sinisten makeanveden helmien ja lapis latsulin yhdistelmästä johtuen. Nefu -nimeä totteli myös jo edesmennyt saksanseisojamme, viralliselta nimeltään Nefertiti, joka hänkin nyt sitten sai ihan oman nimikkokorunsa...:

Blogini on saanut uusia lukijoita. Tervetuloa :). Itse en ole listannut seuraamiani blogeja, sillä ihanien sivujen määrä on NIIN suuri, että joku jäisi kumminkin mainitsematta. Ehkäpä asia saa ratkaisun syksyn mittaan, kun alan rakentaa 'kesälomalla' olleita kotisivuja.
Toivottelen hyvää ja lämmintä viikonlopun alkua! :).

4 kommenttia:

  1. Tämä on siis upea! Ihmeellinen tuo vihreän ja sinisen liittosi. Ei uskoisi jos ei näkisi miten hyvin ne sopivatkaan keskenään. Erikoinen kaunotar ja mielenpainuva! Tästä minä pidän erityisesti !

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marjo!. Sinulla on korutaiteilun ohella myös sana hallussasi. Aina niin ihania nämä sinun kommentit :). Niin sen on, sinistä ja vihreää ei kuulema 'saisi' yhdistää, mutta sääntöjä on välillä vähän rikottava (ainakin tällä saralla :)).

    VastaaPoista
  3. Erikoinen ja kiinnostava värien yhdistelmä, tykkään korun rytmistä valtavasti!

    VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.