tiistai 24. elokuuta 2010

Aurinkovoimaa!Tänään oli niin pimeää ja sateista... Äsken vielä hehkuvaa aurinkoa ja lämpöä ja nyt jo syksy ? Kävelin harmaassa säässä kotiin, aloin kaivella laatikoita ja iskin silmäni puristettuihin meripihkakimpaleisiin.
Ostin kimpaleet puristettuna meripihkana (ovat kauppiaan mukaan siis meripihkamurusista puristettuja), mutta saattavat mielestäni olla jotakin korvikettakin, esimerkiksi kopaalia (puuhartsia). Tein kimpaleille aikanaan 'meripihkantunnistustestitkin' jotka osoittivat niiden olevan ainakin jonkin sortin pihkaa ;). Tiedä sitten.

 Kimpaleista syntyi rannekoru. Mukana on myös pari vuorikristallimötikkää ja paljon hopeoitua ketjua. Säätöketjussa roikkuva paksu rengas on sekin hopeoitu. 
Aurinko pilkahti esiin kuvaustilanteessa ja sai nämä pienet aurinkovoimalat loistamaan :). Kuvat ovat automaattisesti mukautettuja, en laittanut niihin eksravolyymiä, vaikka pihkan sävystä saattaisi niin päätellä.

5 kommenttia:

 1. Tajuttoman upeaa tuo meripihka!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat ovat helmet ja tuo lenkki/ketju välihelmi systeemi on mahtavan näköinen! ;) Jostain pitäisi itsekin saada inspistä tehdä, sitä voisi löyty varastosta, mutta kädet ovat tajuttoman kipeät pitkän sairastelun jälkeen, etteivät tahdo totella niin yhtään! Kateeksi käy teitä joilta syntyy tällaista ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanaaa tuo meripihkan kimallus ja kun se on vielä osattu kuvata.
  Värinä meripihka on niitä minun omimpia värejäni ja kyllä tämä korusi taas kerran hivelee silmää.
  Jotenkin tässä aistii jo syksyn saapumisen, kun kastepisarat ja vesipisarat ovat jäätyneet kullankeltaisten lehtien äärelle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, Mags, Ninni ja Marjo :)

  Ninnille pikaista toipumista, jotta pääsisit taas koruilemaan täysillä!

  VastaaPoista
 5. Kaunis koru! Tämä väri missä tahansa saa mut jähmettyyn, en nytkää saa silmiäni irti tästä korusta.. Kelpais mulle!

  Ihania koruja muutenkin, löysin blogisi ihan äsken eli nyt ekaa kertaa selailemassa..wau!:)

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.