maanantai 17. lokakuuta 2016

Italian reseptillä...


Siemenhelmillä leikkiessä tulee kokeilleeksi monenlaisia ohjeita, ihan siitäkin syystä että oppisi käyttämään hankkimiaan materiaaleja mahdollisimman monipuolisesti. Näiden korvakorujen 'pohjaratkaisu'on peräisin erään italialaisen ladyn reseptistä, jota kuitenkin lähdin heti versioimaan.

Korvakorujen keskuskomponentteina on joskus kauan sitten hankkimiani Swarovskin rivoli-kiviä, mukana miyuki-siemenhelmiä, Preciosa-kristalleja, superduo-helmiä ja helmiäislasihelmiä. Fuksianpunaiset Swarovskit saivat ympärilleen myös pieniä granaatteja.


Hassut, tyyliltään hiukan yliampuvat barokkityyliset korut kuuluvat tämän syksyn ja ensi talven korutrendeihin.Koruilla ja erilaisilla tyyleillä kannattaa nyt leikitellä, muotitietoiset pukevat tämäntyylisiä koruja nyt villapuseron kaveriksi! <3
Suuret, noin 6 cm pituiset korut lähtevät huomenna kokeiltavaksi 'luottotestaajalleni'.

Linkki italiankieliseen ohjeeseen. Kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa.

6 kommenttia:

 1. Upeat! Punaiset on niin herkulliset<3

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Katsoin videon. On sulla muutama hetki mennyt tuon ompelun opetteluun vai oppiiko siihen jonkin logiikan? Erityisesti noissa punaisissa korviksissa näkyy jo sulle ominaista muotojen rytmiä ja hauskaa sommittelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, kiitokset <3

   Tämänkaltaisiin ohjeisiin tottuu ajan kanssa. Itse olen harrastanut korun tekoa jo niin monta vuotta, että on oppinut tietyt perusjutut. Logiikkaa toki tarvitaan myös...

   <3

   Poista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.