lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kieputteluharjoitukset jatkuvat

Practicing vol 2.

Lankalauantai on vasta ensi viikolla, mutta lankaleikiksi pistin tänäänkin...


Viimeistelin viime viikolla aloittamani riipuskokeilun. Tekisi mieleni jättää kokeilu 'harjoittelumuistoksi', mutta käyttämäni seittiakaatti on sen verran kaunis (ja hintavakin), että purkuunhan tämä menee. Kokeilu opetti senkin, että kehykseen on varattava riittävä määrä lankaa, jota oli nyt niin hilkusti, etten saanut kunnon ripustuslenkkiä aikaan. Perusjuju, eli kiven kiinnitys toimii tässä jo ihan hyvin.


Ja uusi kokeilu alulle.. Tässä heitin jo ohjeet nurkkaan ja aloin soveltaa. Langat on tässä vaiheessa vielä vinksin vonksin ja heikun keikun. Jonkinlainen lopputulos siintää mielessä, saas nähdä mitä tästäkin syntyy.
Totesin saatavilla olleen hopeoidun langan liian jäykäksi, joten otin tämän hintavamman materiaalin taas käyttöön kun en millään malttanut odottaa uutta lankalähetystä...
Syntyvään kehykseen sovittelen aventuriinikapussia.
Mukavaa ja leikkisää viikonloppua! 

~~~~~~
My training in wire wrapping continues. Today I started to play with wire without specific instructions. So, I'm just testing and playing... Lovely to see, what is going to happen next.
7 kommenttia:

 1. Tuo on upea tuo seittiakaattikoru! Tulee ihan viikinkiajat mieleen (tai siis öh, en nyt tarkoittanut että ne muistaisin omasta nuoruudestani tms ;-))

  VastaaPoista
 2. Kaunista kieputtelua, ja upea tuo riipus!

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa tulevan hieno riipus! Ja eka on myös hieno!

  VastaaPoista
 4. Onpas hieno riipus ja kaunista kieputtelua:-)

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä vaikealta, mutta ihailen sitä, että osaat tuon niin upeasti;) Ja lopputuotokset ovat aina niin ainutlaatuisia, kauniita ja herkkiä. En voi liiaksi kehua;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Saila:) jotain siihen suuntaan vivahtavia tunnelmia minäkin tässä näin :)

  Kiitos, Sirpa :)

  Kiitos, Eila :)

  Kiitos, Helinä :)

  Kiitos, Hyvä Mieli:) Sanas lämmitti sydäntä <3

  Kiitos, Jaana :)

  <3 <3 <3

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.