keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Syksyn 2012 värit ~ Colors Of Fall 2012Vaikka eletään 'hehkuvinta' kesää, teki mieli jo vähän tutkiskella tulevan syksyn värikarttoja.
Tässä Pantonen ehdotus syksyksi. Kartalta löytyy niin lämpimänä hehkuvia kuin viileitäkin värejä. 
Jokaiselle jotakin. - Syysväreissä melkeinpä pakollinen violetti on nyt runollinen  'Rhapsody'. 
- Vuoden väri, tulinen 'Tangerine tango' jatkaa sujuvasti syksyllä. 
- Sininen on nyt puhdas 'Olympia Blue'
- Vaaleanpunainen jatkaa: luulen, että tuo vanhahtavan hempeä 'Rose Smoke' voisi toimia vaikkapa harmaan kanssa...
-Keltainen taittuu syksyllä sinapin suuntaan.
- Limen paluusta ilahduin kovasti. 'Bright  Chartreuse' toimii varmasti tehokkaana asustepiristäjänä syksyn synkeydessä :) 


9 kommenttia:

 1. Jep, tuo sinapsi tuntuu taas kivalta myös! Yhdistettynä vaikkapa tuohon siniseen. Jes! Vaikka pysrin käyttämään niitä värejä joista pidän pantonesta viis, on fakta että ympärillä näkyvät värit vaikuttavat niin , että niistä alkaa pitämään. Vrt. (Suomessa )tämän kesän vanhaa minttua, värikoodia en nyt muista.

  Mutta kyllä, vaikka kesä ihan kesken ja inhoan sitä kunnon syksyä, on tuleva elokuu jo mielessä, toivottavasti syksytä tulee lämmin ja kaunis!

  VastaaPoista
 2. Se on muuten jännä, miten paljon pienet sävyerot vaikuttavat. Esim jotkut ruskeat ovat kuin tehty mulle, mutta jos sävystä poiketaan vähänkään väärään suuntaan, se ei enää käy.

  Näistä löytyi parikin uutta suosikkia, täytyyköhän tästä marssia kangaskauppaan..? ;)

  VastaaPoista
 3. Itsekin vastikään tutustuin näihin syksyn väreihin ja täytyy sanoa, että haastavia ovat! Varsinkin, jos täytyisi yksinomaan noista valita itselleen asut ;-)

  VastaaPoista
 4. Hei! Blogistani löytyy sinulle jotain. (: http://nantilaa.blogspot.fi/2012/07/tunnustus.html

  VastaaPoista
 5. Kauniita on syksyn värit, vaikkakin haastavia. Sinappi ei taivu mulle ollenkaan, samoin kuin tuo tummempi vihreä. Muutan kyllä tykkään kaikista ja voisin kuvitella ne hyvin musta-valko-sini-harmaata värimaailmaani piristämään. Hempeänä tuo Rose Smoke kyllä on niiiiiin kaunis. Kynsilakkaan ehdottomasti.

  VastaaPoista
 6. Marissa, kiitos kommentistasi :) Totta, näitä värejä sitä vaatekaupoissa vastaan tulee, halusipa tai ei.. Onneksi myös muitakin...;)

  Anna V., Sävyerot ovat uskomaton juttu.. Pienikin eroavaisuus suuntaan tai toiseen niin rakkaudesta tulee inhokki ;) kiitos kommentistasi!

  Mags.. Haastetta löytyy.. Onneksi muitakin sävyjä on tarjolla, totta :D Kiitokset kommentistasi!

  Teivo Vehkalahti, kiitos kun piipahdit ja jätit viestin..Mukavaa kesänjatkoa myös sinulle!

  Nanti Laa, hei ja kiitos tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 7. Katri, kiitos kommentistasi :)

  Tuo tummempi vihreä ei kyllä minunkaan vaatteisiini istu, vaikka muuten metsän sävystä pidänkin. Ehkäpä tuonkin saisi jollakin konstilla väännettyä mukaan väripalettiin.
  Totta, Rose smoke on todella kaunis vaaleanpunainen..

  VastaaPoista
 8. Ihania syksyn värejä... :) Tosin toi sinapin keltainen ei pue minua... Ihana väri, mutta laittaa mun lanteiden näyttämään isolta... En ymmärrä mikä siinä on, mutta niin minulle aina vain käy. :D
  Ps. Rakastan blogiasi!

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia, anonyymi :)

  Syksyn väreissä on onneksi mitä valita. Eivätkä nämäkään ole onneksi niitä ainoita, joita tullaan tänä syksynä näkemään..

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.