perjantai 22. kesäkuuta 2012

Hyvää Juhannusta ~ Midsummer


On ollut olevinaan niin kiire, että muistan oman bloginikin vasta viikkojen perästä viime postauksesta, tänne metsän hiljaisuuteen siirryttyäni... Pari koruakin on syntynyt, mutta kuvat on vielä suurimmaksi osaksi ottamatta.. Niihin tuonnempana.
Tarkoitus oli tehdä  'Juhannuspostaus' kera tämänpäiväisen metsä-niittyvaeltelultani ottamieni otosten,  mutta kuvat eivät jostain syystä suostu siirtymään kamerasta koneelle.  Siispä ojennan teille pienen juhannuskimpun eilen pihapiiristä 'poimimistani' kukkasista ja toivotan hyvää, ikimuistoisen onnellista Juhannusta!


~~~~~~~~~~~~~~~

Long time no see :)

We are celebrating Midsummer.. Enjoying the beauty of nature. I took a  long walk around forests and fields today, taking many many pictures but I had difficulties in transferring them to computer.. I also have some jewelries to get photographed... They will be seen here as soon as possible..
<3  Let's enjoy the summer <3


9 kommenttia:

 1. Leppoisaa Juhannusta Sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa juhannusta.

  Oon yksin kotona, koska mies joutui töihin ja mä vahdin meidän "kokkoa". Sääsket syö ja jossain joku laulaa korkealta ja kovaa (nuotin vierestä tietenkin).

  VastaaPoista
 3. Minusta oli hauska seurata muitten "juhannusfiiliksiä", meillä kun ei erityisempiä suunnitelmia ollut. Sen huomasin, että kaikki tuntuivat olevan hyvällä tuulella. Johtuisiko siitä, että meillä oli melkein koko viikonlopun aurinkoista ja lämmintä. :)

  Ihania kesän kukkasia!

  VastaaPoista
 4. Ninni..., sirpa..., imlacking..., Irmastiina..., Kirsikka..., Rita..., Matonkude..., Anna V., kiitokset kommenteista :) <3

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.