perjantai 4. toukokuuta 2012

Toukokuuta ~ May

Matkustin pitkästä aikaa pois kaupungista. Ihanaan rauhaan tänne metsän keskelle.
Kevät on Läntisellä Uudellamaalla  jonkin verran Turun kevättä jäljessä. Ainakin tässä erään niemen tyvellä, missä avomeren läheisyys selvästi jo vaikuttaa kevään etenemiseen. Turusta lähtiessä ihailin jo puuston vehreyttä, täällä siitä näkee vasta häivähdyksen. Kylmä vapunseutu tietenkin vielä korosti kokemaani eroa.

Ehkäpä se tästä lämpenee pikku hiljaa.. Toivottelen suloista toukokuuta!~~~~~~~

I'm visiting  my parent's house, at the Southern coast of Finland.  It's nice to get away from the town for a while.. Enjoying the springly forest and silence. I wish you all a beautiful, sweet May!

~~~~~~~


Sain  Ihanhelmee-blogista tunnustuksen. Sydämellinen kiitos :)


En jaa tunnustusta tällä kertaa eteenpäin, koska olen sen tämän tunnustuksen kohdalla  jo tehnyt. Saa ottaa mukaan siis ken tahtoo :)

Hyvää tänään -blogista sain 'Hyvän mielen asioita' -haasteen.. Sydämellinen kiitos :)  Pyyntönä oli listata 10 asiaa, joista pitää. Tämänpäiväinen tykkäyslistani on tällainen:


1. Näen pitkästä aikaa vanhempiani ja iloitsen siitä, että he ovat niin terveitä ja hyvinvoivia
2. Kevät ja valo
3. Ihana hiljaisuus, joka minua tällä hetkellä ympäröi. 
4. Pitkät metsäretket
5. Ossi-kissani tunnisti minut vielä, vain hetken ujoiltuaan <3
6. Päiväkahvit pienen lammen rannalla viimasta huolimatta (villapöksyt on must) 
7. Odotettu, monivuotinen lintuystävämme, rengastettu Joonas-kalalokki saapui taas tänä keväänä kesävieraaksi, kuten 11 edellisvuonnakin..
8. Telkän pesintä on käynnissä kahdessa lammen pöntössä. 
 9. Mainitsinko jo kevään ?=))))
10. Tänään alkavat jääkiekon MM-kilpailut ovat jokakeväinen tapahtuma, joka jostain syystä vain on nähtävä, vaikken muutoin jääkiekkoa seuraakaan :)

Hyvän mielen haasteenkin olen jo kertaalleen jakanut, joten en haasta  ketään henkilökohtaisesti. Jos haluat laittaa tätä haastetta eteenpäin, ole hyvä :)

10 kommenttia:

 1. Toukokuu on aivan ihana luonnossa, mökillä tai metsässä. Sinä osaat nauttia kokemastasi elämyksistä ja toteuttaa ne kauniilla koruilla. Ihminen tarvitsee aikaa luonnossa!
  t. maiju Matka Männikölle blogista.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä edellisen kanssa - ihminen tarvitsee paljon aikaa luonnossa, onnellinen sinä :-D
  Toki minäkin, metsän vierellä, lähellä järvi rantareitteineen.

  VastaaPoista
 3. Blogissani Riitta Sinikkakin mainitsi, että meillä on kevät täällä pidemmällä.

  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Osaat nauttia luonnosta, metsäretkistä ja eläimistä. Sepä se on parasta ihmiselle. Kiva postaus.

  VastaaPoista
 5. Huomasin saman tänään, kun kävin Paraisilla ja Kaarinassa - siellä puut ovat selvästi vihreämpiä kuin täällä saarissa, missä kylmä meri ympäröi meidät. No ei anneta sen lannistaa... saadaanpahan ihailla kevätkukkia pidempään, jos on viileää. Pari vuotta sitten omenapuun kukinta kesti pari viikkoa, kun tuli niin kylmää (tosin osassa maata se palellutti kukat, puolensa kaikella).
  Nauti luonnon heräämisestä siellä!

  VastaaPoista
 6. Luonto ja luonnon läheisyys sekä rauha antaa luovalle ihmiselle usein arvaamattoman paljon lisää kauniita aiheita uusille töilleen.
  Leppoisaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 7. toivon hyvän mielen lomaa siellä maalla, joskus höpisin että olisi vanhoja koruja kun pitäs tehdä jotain, niitä ei oo löytynyt.. oon kai antanut lapsille.

  VastaaPoista
 8. Toivon lämmintä ja ihanaa kevättä, sekä toiveitten toteutumista!Kevät on luomisen juhla-aikaa. On aina suuri ihme nähdä puhkeavat kukat ja pikkuiset leikkimässä hiekkalaatikoilla:)

  VastaaPoista
 9. Maiju..kiitos kannustavasta viestistäsi! Jotenkin olen kadottanut blogisi osoitteen tuosta lukulistalta. Nytpä pääsen jälleen seuraamaan Männikön tapahtumia. Olisiko syynä ollut blogiosoitteesi muuttuminen :)

  Mags.. Sinä olet onnellinen.. Saat nauttia metsästä ja järvestä joka päivä, arjen lomassa! Kiitos viestistäsi :)

  Irmastiina.. kiitokset :)

  anja, totta. En osaisi oikein ajatella elämistä ilman kiinteää suhdetta ympäröivään luontoon.Yritän etsiä sitä täällä kaupungissakin. Kiitos viestistäsi:)

  Saila.. Kevät tupsahti sitten yllättäen. Heti kun lämpötila nousi muutamalla asteella. Nautin täysillä ajasta metsässä. Kiitos viestistäsi :)

  marimeri.. voi kiitos kannustuksesta ja viestistäsi:)

  Aikatherine.. Vietin mukavan, rentouttavan loman maalla. Kiitokset viestistäsi:)

  Marjo.. Niin se on, ihmeiden aikaa on kevät! :) Kiitokset viestistäsi:)

  VastaaPoista
 10. Maijun blogi osoite on http://kanttarelli-maiju.blogspot.com/. Minulla meni aikaa kun halusin blogin olevan täysin Männiköllä, nyt kun asumme myöhäsieen sylksyyn täällä etätöitä tehden. Tervetuloa Kesä Männikölle.
  Ihana kun olet päässyt luonnossa samoilemaan, kuvat olivat tosi upeita.
  Nyt kiire pikkainen pojan viikari tulossa mummoa ja pappaa moikkaamaan?

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.