keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Aina löytyy tie ~ There Is Always a WayPoikkeamalla keskiajalta säilyneelle Luostarin välikadulle Turun keskustan tuntumassa, pääsee silmänräpäyksessä satojen vuosien taakse ulottuvalle aikamatkalle vanhaan Turkuun. Kaupungin häly hiljenee hetkeksi... Katu on hyvin, hyvin kapoinen, vain noin neljän metrin levyinen, mutta silti -se on tie.  Keskiajalla tämä on ollut yksi turun valtakaduista!  
Pienenä kuriositeettina kerron, että nykyisin katu on yksi hääparien suosikkikohteista Turussa. Hääkuvien taustaksi tämä näkymä onkin mitä viehättävin...


This medieval street (named ' Luostarin välikatu') can be found in the City of Turku. The little street was once one of the main streets of Turku City. A little curiosity: nowadays it's one of most popular places in Turku to take wedding pictures.Lumet sulivat silmissä. Se pieni nietos, joka tänne länsirannikolle saatiin, on nyt poissa.
Näitä kevään airueita jo vähän ootellaan..

Winter has gone, but Hepatica, the blue herald of the northern spring, has not emerged -yet.


3 kommenttia:

 1. Ihailin juuri kukkivia krookuksia.. voi ihanaa, tästä se lähtee!
  Luostarin välikatu onkin ihana, käyn niin aniharvoin Turussa että pitäisi poiketa ihan varta vasten... tuo vanhin keskusta on niin hieno.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunista! Yhtakkiselta katsomalta naytti ihan kuin jossain paljon etelampana.
  Viime kesana kaytiin Raumalla ja sieltavasta loytyikin upeita idyllisia pikkukatuja ja vanhoja taloja.

  Mukavaa iltaa!
  Tibs

  VastaaPoista
 3. Ihanan kutsuva kuja! Hieno väri tuossa kukassa.

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.