lauantai 24. heinäkuuta 2010

Sateen alla


Täällä odoteltiin sitä tänäänkin.  Viilentävää, kaiken raikastavaa  Sadetta, mutta ei sitä vain kuulu.. Odotellessa tekemässäni rannekorussa sadehaaveista tuli totta ;). Mereltä kuuluu ukkosen kumua ja sitten se alkaa... Suuret pisarat iskeytyvät maahan. Ilma puhdistuu, asfaltti tuoksuu. Kaupunkipölyiset linnut saavat kauan kaipaamaansa suihkun ja  sadevesilammikot täyttyvät innokkaista kylpijöistä.

Valitsin tähän koruun hillittyjä sävyjä. Haukansilmää, ukkosen sävyisssä välkehtivää labradoriittia, kordieriittipisaroita, harmaita makeanvedenhelmiä sekä swarovskin kristallia. Lintunen taitaa olla jotakin korumetallia, muut metalliosat ovat sterling -hopeaa.

Ilokseni ja hämmästyksekseni onnistuin pyydystämään pariin kuvaan hivenen labradoriitin ukkosen välkkettä... Kuvatessa tuli mieleeni taas kerran, että jotkut tuntemani henkilöt muistuttavat kovasti labradoriittia. Ensituntumalla heistä on saanut harmaan, jopa etäisen vaikutelman.. ja sitten, olosuhteiden ollessa oikeat,  tapahtuu joskus jopa yhtäkkinen muutos. Ja minä huomaan nyt eksyneeni aiheesta ...
Jospa se huomenna tulisi. Se sade :).

Muoks. Hassusti törröttövä helmihattukin on nyt paikoillaan ;)

3 kommenttia:

  1. Syvien tunteiden koru :) Tuo välkehtivä harmaus on jotenkin surumielisen juhlavaa ja tuo hopeinen lintu vielä korussasi kruunaa tuon harmauden <3 Ihana kokonaisuus.

    VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.