torstai 22. heinäkuuta 2010

Perhosefektejä

   

 

Ihan ensimmäiseksi on mainittava se, että 'löysin' kivilaatikossani uinuneet savukvartsit tähän koruun vieraillessani tänä aamuna täällä.
 Anian blogin sanavarmennus tökkii jostain syystä, enkä pääse kommentoimaan asiaa sinne.... (samoin on käynyt monen muunkin blogin kohdalla, sanavarmennus tökkii).

 Tein tämän korun odotellessani Hohka-kaulakoruun tarvitsemieni osasten patinoitumista uunissa. En tiedä, miten käy..tuolla ne nyt hehkuvat..sananmukaisesti :). 

Koru edustaa  pienimuotoista säihkettä kehiin -osastoa : savukvartsia, simpukankuorihelmiä, swarovskin kristallia,sterling -hopeaa, perhosia :). Lukkopesänä autotallista muinoin vohkittu teräsprikka, jonka tarkoituksena on  vähän särkeä korun blingiä, joka ei kuitenkaan nyt noissa kuvissa näy, kuvauksen  myöhäisestä ajankohdasta ja keinovalosta johtuen. Yksi ylimääräinen helmihattukin  näkyy eksyneen tuohon toisen  perhosen viereen, huomaan ma.
6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Piti vielä sanomani, että minulla on kommenttikontrolli päällä, ihan sen takia, kun joskus kommentoidaan vanhojakin postauksia, niin kommentit menisivät minulta ohi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailustasi blogissani Kati! Niinpä löysin tänne. Sinulla on niin paljon kauniita koruja, että menee tovi niitä ihastellessa. Otin blogistani pois sanavarmennuksen, josko se on kiukutellut muillekin, tosin ei ole tiedossani. Minä taas en näe kaikkia kuviasi :( Seuraava tunti taitaakin kulua täällä :D

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Ania :).
  Taisin lähetellä muutamankin viestin blogiisi, ennenkuin tajusin, etteivät ne tule heti näkyviin kommenttikontrollisi vuoksi :)

  VastaaPoista
 5. Olen ihastellut korujasi moneen otteseen ja muutaman kerran olisin halunnut jättää kommenttini. Taitoni eivät ole riittäneet. Aina on tullut joku ihmeellinen mutka matkaan ja palaute on jäänyt antamatta. Muiden ihmisten blogeja pystyy kommentoimaan. Josko tämä viesti lähtisi eteenpäin... Teet valtavan kauniita koruja! Niitä katsellessa ei voi kuin pidätellä hengitystään. Kiitos tästä blogista!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anonyymi ilahduttavasta viestistäsi. Tällaiset sanat kannustavat jatkamaan harrastusta eteenpäin.

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.