perjantai 18. marraskuuta 2016

Sammalakaattia ja soutache-kirjontaa


Pitkästä aikaa tartuin soutache-nauhoihin ja tein korvakorut. Tämä taitaa olla se kaikkein yksinkertaisin soutache-malli, mutta yllättävän paljon eri työvaiheita näidenkin pienten 'lehdykkäisten' valmistamiseen uppoaa.

Korujen keskuksena sammalakaattia, mukana miyuki-siemenhelmiä ja riipusosina Swarovskin Xilion-kristallit. Metalliosat Sterling-hopeaa... Ompelin korut helmikirjailuun erikoisesti suunniteltuun pohjaan (Lacy's stiff stuff) ja viimeistelin korujen takaosat Ultra suede-materiaalilla.
Korut lähtivät matkaan eilen, enkä kiireessä muistanut kuvata korujen kääntöpuolia...


Seuraava soutache-projekti olisikin kiva kuvata työvaihe kerrallaan; katsotaan josko innostuisin...

* Toivottelen mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Oi että on ihanat korvikset! :) Soutache-korujen tekeminen on niiin kivaa mutta samalla ihan älyttömän työlästä. Mullakin on yksi projekti kesken, kun ei tunnu löytyvän tarpeeksi aikaa. Oletko muuten kokeillut shibori-silkkiä? Sekin on ihana materiaali. Jos kiinnostaa tsekata tekemäni shibori-korvikset niin täältä löytyy kuva: https://www.facebook.com/jadeitkorut/photos/pcb.1076575609129196/1076574399129317/?type=3&theater

  En olekaan näköjään blogannut noista ollenkaan! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina <3

   Onpa todella kauniit Shiborikorut! Olen kokeillut shiboria yhdessä tekemässäni riipuksessa: http://korunaika.blogspot.fi/2014/09/shibori-silkkia-ja-helmikirjontaa.html. Tuon ihanan silkin käyttö unohtui yhden kokeilun jälkeen, mutta jossakin seuraavista kaulakoruista ajattelin käyttää shiboria riipusosaa kannattelevana nauhana.

   Poista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.