sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää äitienpäivää!Toivotan suloista äitienpäivää kaikille äideille ja äitisieluisille!

***

  Taas on kuukausi kulunut, eikä korublogi ole päivittynyt. Pari vuotta sitten kun aloittelin kirjablogiani, olin ihan varma, ettei moinen vaikuttaisi millään tavoin tähän koruharrastukseeni, mutta niin siinä lopulta vain kävi. Syitä Korun ajan hiipumiseen on toki ollut muitakin: vanhat korutekniikkani eivät enää antaneet minulle senkaltaista iloa kuin alkuaikoina ja aloin hamuilla uusia oppeja ja jotkin  niistä ovat olleet minulle todella haasteellisia.

  Olen pohtinut, mistä löytäisin aikaa  kahden näinkin erilaisen  blogin pitämiselle: sekä korujen teko että lukeminen/kirjoittaminen ovat suht hidasta hommaa. Nyt on ollut selvästi kirjojen aika. Mutta se on selvää, että Korun ajan tarina jatkuu, sillä tämä blogi on sittenkin se minun 'lempilapseni'.

  Viime viikolla taisin löytää ongelmaani yhden oivallisen ratkaisun: kuuntelin äänikirjaa ja ajattelin, että siinä sivussa olisi kiva puuhastella jotakin. Otin korutarvikkeet esiin. Ihanaa klassikkokirjaa kuunnellessa (Laulu tulipunaisesta kukasta, linkki sivussa) syntyi pitkästä aikaa jotakin valmista.  Luomuksille on vielä ommeltava taustat, minkä jälkeen ne tulevat 'näytille'. Toivon, että tämä kombo, äänikirjat yhdistettynä korujen tekemiseen, toimii jatkossakin!

Iloista toukokuun jatkoa! 

6 kommenttia:

 1. Kauniin herkkä kukkakortti!
  Ihanaa äitienpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Näinhän se menee: Uusia juttuja tulee ja menee, vanhat pysyvät menossa mukana tai sitten ei. Painotukset eri juttujen kohdalla muuttuvat suuntaan ja toiseen. Ilolla täällä aina kuitenkin postausta odottelen. Parempi vaikka harvemmin kuin ei ollenkaan!

  Mun täytyis perehtyä noihin äänikirjoihin myös. Häpeäkseni tunnustan, etten ole ikinä kuunnellut... Ne voisivat olla aika näppäriä neuloessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MiunMaun, näin just! kaikelle on oma aikansa. Onnekksi en ole laajentanut tätä harrastusta yhtään laajemmalle, esim yritystoimintaan, mikä sekin on joskus mielessä siintänyt...

   Äänikirjat on tosi ihana mätsi korunväkerryksen -ja neulomusten kanssa! Suosittelen kokeilemaan! <3

   Kiitokset kommentistasi :)

   Poista
 3. Kiva kuulla, että tännekin tulee uutta:)
  Itse olin kirjatoukka aiemmin, mutta nyt en ole varmaan vuoteen -kahteen lukenut yhtään kirjaa...
  Sitten kun kädet ei enää kestä korujen vääntöä, tartun varmaan kirjoihin taas. Nyt on peukalossa nivelrikko, mutta ei onneksi kipuile koko aikaa.
  Ihanaa kevättä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eila, kiva olisi päivitellä tätäkin puolta useammin, niin kuin vuoden alussa vähän lupailin...

   Toivottavasti nivelrikkosi pysyykin kurissa! Korujen vääntely vaatii kyllä näpeiltä aika paljon, joten muistathan lepäilläkin välillä! <3

   Kiitos kommentistasi :) <3

   Poista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.