keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Päivä rannalla

A Day At The Beach

Viikko hujahti. Hulinata ja reissaamista on riittänyt, Turun ja Kirkkonummen väliä on ajeltu autolla ja junalla useaan otteeseen. Kiitokset vielä mukavalle matkaseuralle :) 


Toissapäivänä pistäydyin Hangossa. Päivä oli ihana, puolipilvinen ja autereinen. Lämmin. 
Ravntola Neljän tuulen tupa on vielä näin toukokuussa auki vain viikonloppuisin, kannattaa ehdottomasti pistäytyä jos siellä päin liikutte. Nämä kuvat nappasin ravintolan vierestä avautuvilta kallioilta.
 Ihanainen kesäkaupunki näytti maanantaina vielä uinuvan syvää ruususen unta...
 Koska viikko on mennyt pitkälti muissa merkeissä, uusia koruja ei ole syntynyt. Pari tilauskorua olen luvannut tehdä, niistä toinen on onneksi jo valmiina.
Uskon, että tulevina päivinä jotakin koruiluun liittyvää ilmestyy taas tänne blogin puolellekin...
Mukavaa keskiviikkoa!

Synttäriarvontaan on tullut mukavasti osallistujia. Odotan innolla sitä hetkeä, kun arvontalipukkeiden  kirjoittelu alkaa.  <3

~~~~~~~~~~~~~~

I spend a lovely day in Hanko -the southern-most town of Finland.  These pictures were taken near by the centre of the town on beautiful, smooth gliffs of the cape of Hanko.
12 kommenttia:

 1. Kauniita kallioita, kaunista merimaisemaa...:)

  VastaaPoista
 2. Hanko on ihana kaupunki sesongin ulkopuolella, rauhallinen ja kaunis, ranta ja meri ihan uskomattomat.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia!
  Kyllä Hanko on kaunis kesäkaupunki.

  VastaaPoista
 4. Meri, kallio ja simpukat, aahh... Ihanan kaunista:)

  VastaaPoista
 5. Ihania tuollaiset kalliorannat!

  VastaaPoista
 6. Upeita maisemia!! Ihanaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
 7. Vieritin kuviasi hitaasti alaspäin ja tuli niin tutun näköisiä kuvia vastaan:) Hanko!<3 Nautimme siellä olostamme aina kerran kuussa kolmisen päivää kerrallaan ympäri vuoden. Talvella se on myös kaunis kuin olla ja voi. Rauhallinen hiljainen kaunis<3
  Pian menemme sinne jälleen uudestaan tapaamaan ystäviämme ja nauttimaan olostamme. Maailmassa on niin paljon kaunista, kun pitää vain silmät auki:)
  Aurinkoista viikon jatkoa<3

  VastaaPoista
 8. Ihanan utuisia rantakuvia, merenrantakalliot on upeat.

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat! Kerran läksimme ihan extempore Hankoon päiväretkelle ja oli kyllä ihana reissu. Jossain ranta ravintolassa syötiin ja muu aika käveltiin rannoilla ja autolla ajeltiin katselemassa niitä ihania vanhoja villoja,mitä siellä on pilvin pimein! IIIIhana paikka♥

  VastaaPoista
 10. Näistä kuvista tuli taas mieleen vanha haave. Olemme mieheni kanssa innokkaita pyöräilijöitä, ja usein on mietitty jotain Turun saariston tai Ahvenanmaan pyöräilymatkaa. Olisi teltat ja kaikki mukana, ja kuljettaisiin sitä vauhtia kuin hyvältä tuntuu. Ehkä vielä joskus! :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos, Irmastiina :)

  Totta, Saila! kesälomien aikaan, joinakin vilkkaimpina viikonloppuina kaunis kaupunki tuntuu melkein tukehtuvan turisteihin... Kiitos kommentistasi :)

  kiitos Sirpa :) Hangossa on jotakin niin kovin epäsuomalaista :)

  Kiitos, Maiju :)

  Rita, kalliorannat ovat huimaavan ihania paikkoja.. Avaruutta, tuulta ja vapautta! :) Kiitos kommentistasi :)

  Kiitos, Eija :)

  Sirkka, voi teitä onnellisia! Olen monesti haaveillut, että voisin viettää Hangossa kunnolla aikaa, vaikkapa jossakin niistä ihanista pensionaateista <3 kiitokset kommentistasi :)

  Kiitos Mags :) Merenranta on vaan niin aah <3

  Kiitos, Jaana :)

  Kiitos, Eila :) Hanko on niitä ihanimpia kesäkaupunkeja. Siellä saisi kulutettua aikaa vaikka kuinka... Atmosfääri on hyvin erikoinen, on kuin ulkomailla olisi <3

  Anna V., teillä on ihana suunnitelma, joten tuumasta toimeen vain <3 Kiitos kommentistasi! :)


  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.