keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Empire - Vuorikristallia ja hopeaa

Hopeakorut, rannekorut
Empire -Rock Crystal And Silver


Empire-rannekoru syntyi puhdistavasta ja ajatuksia kirkastavasta vuorikristallista ja sterling -hopeasta.
Viistehiotut, pehmeästi hohtavat vuorikristallipisarat eivät mielestäni kaivanneet seurakseen mitään muuta kuin suuren, erikoisella 'juokseva koira'-ornamentilla koristellun lukon. Omana toiveenani oli vain se, että jo itsessään hyvin kauniit, koristeelliset kivet pääsisivät korussa oikeuksiinsa.


Korun jokainen vuorikristallipisaran muoto on mukavan uniikki. Pisarat tarvitsivat pikkuisen lisähiontaa, jonka tein vesihionnalla käsin.  Korun pituus on sen kiinni ollessa noin 19 cm.  Lukon läpimitta on 17 mm, salvan pituus 20 mm.
Koru ei ole enää vapaa.


Huomasin, että olen jo usean korun yhteydessä käyttänyt samaa siniharmaata taustaa, se kun mielestäni on antanut koruille sopivan neutraalin kuvaustaustan... Vaihtelun vuoksi otin pitkästä aikaa pari tummataustaista otosta.  Nuo beiget alueet kivien pinnoilla ovat tässä puutuolin heijastumaa. ps. Tuo vasemmalla näkyvä pikkuisen avoimeksi jäänyt rengas on laitettu jo kuosiinsa.

5 kommenttia:

 1. Upea tuo lukko! Pidän hurjasti tuosta juoksevasta koirasta, se on niin täydellinen kuvio.

  VastaaPoista
 2. Lyyrinen-se sana tuli mieleen tuosta korusta! Upeaa jälleen, saat nostaa itsellesi hattua:)Niin teen minäkin ja kumarran kunnioituksesta taitoa kohtaan!

  VastaaPoista
 3. Voihan ihanuus, miten kaunis koru!

  VastaaPoista
 4. Ylellisen upea! Välkehtii takuulla uskomattoman kauniisti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Saila :) Lukon kuviointi on uskomattoman upea minustakin.

  Voi kiitos, Eila :)

  Kiitos, KatMan :)

  Kiitos, Kirsema :)

  Kiitos, Akvis :) Itseasiassa tämän korun välkehdintä ei ole ollenkaan sellainen 'kovan kirkas' vaan aika pehmeä. Johtuu ehkä hionnasta...

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.