sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Hyvää loppiaista!

Three Kings Day

Joulun aika päättyy kolmen kuninkaan päivään.
Turun tuomiokirkon kuusikaunotar viedään jo ehkä huomenna pois, 
mutta ensi vuonna hän saapuu taas lailla ystävän..

 Arki alkaa. Hyvä niin.


Turun lumet ovat huvenneet, kuten kuvakin kertoo. Jalkakäytävillä riittää vielä liukasteltavaa. Tässä voisinkin mainita uusista irrotettavista nastapohjista, jotka hankin kenkiin joulunaikaan. Nyt eivät erityisliukkaat kelitkään tule hidastamaan vauhtia kävelylenkeillä, sillä nastat ottavat jäähän kuin naskalit. Kenkien ylle sujautettavia nastapohjia voi kysäistä suutareista. Suosittelen!

~~~~~~

Merry Three Kings Day! 
The last day of the Christmas season. The beautiful Turku Cathedral Christmas Tree will be taken away soon. Holiday season is over and it's feels just good! 

5 kommenttia:

 1. Lumettomuutta ihmettelin minäkin perjantaina, kun Turussa kävin....autolla vaan läpi hurauttelin, mutta kyllä täällä Kaarinassakin on liukasta.
  Niilon kanssa lenkille ei kannata ajatellakaan lähteä ilman "nastoja"...:)

  VastaaPoista
 2. Oi tuota Turun tuomiokirkkoa, se on niin sykähdyttävä! Todella upea ja koko sen ympäristö jokineen niin uljas. Siinä on sellaista ikivanhan kaupungin tunnelmaa, kaupungin, joka on ollut siinä aikojen alusta asti. Komea kuusi näyttää aivan kääpiöltä!
  Tosiaan, loppiaisena kolme viisasta miesät saapuivat, opin sen Espanjassa, missä lahjat annetaan vasta tänään, niin kuin nämä viisaat miehet tai kuninkaat myös tekivät.
  Mukavaa loppiaisiltaa!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuva <3 Mulla on ollut kaks talvea nasta"pohjalliset" on ne kätevät. Nyt ei voi kuin ihmetellä miten on ennen pärjännyt ilman niitä.

  VastaaPoista
 4. Nastat on pakko olla kengän pohjan alla näillä keleillä. Ja nuo irrotettavat, kengän päälle vedettävät on tosi hyvä juttu.

  Haikeata on, kun joulu taas riisutaan ja kuusi kannetaan takapihalle. Mutta sitten taas vuoden päästä...
  Hyvää loppiaisen jälkeistä viikkoa sinulle Kaisa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos,Irmastiina, kommentista :) Tulin Turkuun Kaarinan kautta ja kyllä siellä teillä näkyi olevan enemmän lunta! On ne jänniä nämä lumen tiet :D

  Kiitos Saila :) En olis koskaan voinut kuvitella, että joskus tapahtuu sekin ihme, että alan herkistellä nähdessäni Turun Tuomiokirkon telkkarista ja kuullessani korkonkellojen lyövän, kun olen jossakin muualla. Tämä ihme tapahtui tänä jouluna joulurauhan julistusta katsellessa :D

  Kiitos, Amalia :) Minäkin ihmettelen jo, miten oon tullut ennen toimeen. nastat on niin nastat :)

  Kiitos, anja :) Joulu meni, uusia juhlia edessä.. Kohta luikutetaan pitkiä pellavia ja syödään laskiaispullia niin että napa vinkuu! :)
  Nuo on kyllä niin kätevät nuo irrotettavat nastasysteemit. Paras ostos pitkään aikaan!

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.