keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulumyrsky ~ Christmas Storm

Vietimme joulun hiljaisesti. Tapaninpäivänä iskenyt myrsky vei pikkuruisen metsäkylän sähköt ja puhelinyhteydet kahdeksi kokonaiseksi päiväksi. Vedentulo oli luonnollisesti poikki sekin, porakaivon pumpun hyydyttyä. Vettä saimme ihanilta naapureilta, kiitokset :).

Myrsky kaatoi pihasta muutaman ison puun. Onneksi yksikään ei osunut rakennuksiin...

Mutta olipahan kerrankin aikaa rauhoittua. Oli hyvä lueskella, kuunnella patteriradiota ja myrskytuulta.Kuvissa on yksi tekemistäni joululahjoista. Pitkä kaulakääty, johon valikoitui 10 mm viistehiottuja, sekä kirkkaita että värjättyjä vuorikristalleja sekä sterling-hopeaa.~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~Talon nurkalta kaatui suuri kotikuusi, joka kiskaisi mukaansa vierellä kasvaneen männyn. Kallion kaunis sammalpeite meni samaan syssyyn...

 ~~~~~~~~~~~~~~~~


a very strong wind hit scandinavia during holidays and caused  extensive power failures in electricity and phone networks. We spent two whole days without electricity, running water or phone.  The storm ripped up several big trees by their roots in my parent's courtyard....

Long neckace seen in upper pictures is one of the Christmas presents I made this year. Rock crystal, dyed quartz and sterling silver. I wanted this necklace to look quite neutral so that it suits with several colors and outfits.


22 kommenttia:

 1. Tämä sun blogisi on tosi kaunis :) Sulla on täällä hienoja kuvia! (:
  Ja tuo kaulakääty oli aivan ihana! :)

  Jään seuraamaan bloggailujasi!
  Jos haluat, voisit vilkaista blogiani osoitteessa http://mmilya.blogspot.com , jättää kommentin ja ehkäpä jopa liittyä lukijaksi! :) Ihanaa uuttavuotta!

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja ylellinen koru, täydellisen näköisiä kvartsihelmiä. Meilläkin meni kotona sähköt muutamaksi tunniksi, siinä ajassa ehti tulla vain kahvinpuuteoireita :) En uskalla edes ajatella, että sähköt olisivat useamman päivän tai pitempään poissa.

  VastaaPoista
 3. Tuo koru ja sen kauniit helmet on varmasti ollut mieluinen lahja. <3

  VastaaPoista
 4. Aikamoisia koettelemuksia sielläpäin! Samalla jännittäviä kokemuksia.

  Kuulaankaunis koru, hienostunut ja talvinen.

  VastaaPoista
 5. Kaunis koru, ihanat kvartsit ja tuo hopeahelmi, varmasti mieluinen lahja!

  VastaaPoista
 6. Kaunis koru!
  Yhtä kaunista jälkeä ei ole myrskyn jäljiltä. Mutta, onneksi ei talon päälle kaatunut. Me olimme vain 26 tuntia sähköttä ja vedettä.

  Mukavaa loppuvuotta, Kati.

  VastaaPoista
 7. Ihana, tyylikäs koru!:) Kova oli myrsky, onneksi siitä selvittiin ilman suurempia vahinkoja.

  VastaaPoista
 8. Oi kamala, onneksi eivät tainneet kaatua rakennusten päälle! Sammalen saa nostettua levyinä takaisin, se kiinnittyy äkkiä.
  Koru on taas niin kaunis! Rauhallisia välipäiviä!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanaa välkettä! Onnea vuodelle 2012!

  VastaaPoista
 10. Kaunis joululahja <3 Me selvisimme ilman puiden kaatumista, koska talomme lähettyvillä ei ole puita =) Mutta ilman vettä ja sähköä olimme sunnuntai illasta eiliseen keskiviikko iltaan. Maanantai oli tuskainen, tiistai ja eilinen meni mukavasti lasten kanssa lautapelejä pelaillen ja lukien, koruja en nähnyt tehdä kynttilän loisteessa ja takkatulen roiskeessa.

  Päivät olimme vanhemmillani tai mieheni vanhempien luona ja illaksi /yöksi tulmme kotiin =)

  VastaaPoista
 11. koru on kuin kuulas talvipäivä.. kaunis.. luontokin on tavallaan kaunis, voimassaan. ei silti toivottavaa ihmisen kotien äärellä, vaan minkäs voi, raivaustöitä siitä tulee. Hyvää Uutta Vuotta. Toivon pikkupakkasia ja kirkasta päivän paistetta. Korusi ovat juuri nyt matkanneet Brasiliaan!

  VastaaPoista
 12. Kaunis ja ajaton kaulakääty,kuin jäätynyt lähde, kirkas, puhdas :) Hurjaa jälkeä myrsky tehnyt, onneksi tuulet tyyntyneet.

  VastaaPoista
 13. Upea koru! Myrskyn aiheuttamat tuhot näyttävät kyllä hurjilta! :O

  VastaaPoista
 14. Upea koru. Onneksi puut ei aiheuttaneet suurempaa tuhoa. Me päästiin vähällä kun sähköt oli vaan 15h pois. Hiukan pääsi talo viilentymään mutta vaatetta lisäämällä selvisi mainiosti.

  VastaaPoista
 15. Oi ja voi tuota myrskyä. Mutta onneksi suuremmilta vahingoilta vältyitte. Korun kauneus kiehtoo sitten täysi herkällä vastakohdallaan. Hyvää Uutta Vuotta Sinulle.

  VastaaPoista
 16. Hui mitä myrsky sai aikaseksi!
  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 17. Kaunis, seesteinen ja tyylikäs koru.

  Samaa ei voi sanoa myrskystä. Me pääsimme helpolla. Pari puuta vain kaatui lähimetsästä ja vähän sähköt räpsyivät.

  Iloista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 18. Parempaa uutta vuotta.

  Meillä oli Tapanina 9h sähköt poikki ja kyllä sekin oli jo ihan riittävästi. Täällä menee muutenkin ihan törkeän helposti sähköt. Mä just tänään mietin, että muualla missä oon asunut, ei oo läheskään noin helposti menneet sähköt eikä sähkökatkot oo koskaan ennen kestäneet jotain puolta tuntia kauempaa.

  Kaverini joka asuu tuossa lähellä, sanoi myös samaa. Hän on asunut täällä vuoden ja aikaisemmin asui Oulussa 7 vuotta. No täällä on sähköt menneet vuoden aikana useammin kuin Oulussa koko 7 vuoden aikana. Olen itse myös joskus asunut Oulussa eikä mulla muistaakseni mennyt koko aikana sähköt.

  VastaaPoista
 19. Mmilya..., sole..., kuparikukka..., Katriina..., Helinä..., sirpa..., Johanna..., Saila..., Henna..., Ninni..., aikatherine..., Sari..., Miina..., amalia..., Hyvämieli..., Rita..., Katri..., I'm Lacking... kiitokset kommenteista! :)
  Myrskyn jäljet on korjattu ja puut odottavat jo klapikonetta. Pihapuita jää kaipaamaan, niistä taitaa ajan oloon tulla vähän niinkuin 'perheenjäseniä' :)

  VastaaPoista
 20. On sitten kaunis kaulakääty, tlven väreissä ♥
  Oikein Hyvää alkanutt vuotta sinulle!
  Tästä se alkaa päivä kunnolla pidentyä, synkin aika jo takana!

  VastaaPoista
 21. Juurikin ylellisen näköinen on tämä koru =) ja kaunis!

  VastaaPoista
 22. Kiitokset, Seijastiina ja Sädehelmi :)<3

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.