torstai 9. kesäkuuta 2011

Tunnustus
Ihana aikatherine yllätti minut näin iloisella palkinnolla kera pyynnön tehdä kolme tunnustusta ja  kertoa kolme henkilökohtaista toivetta... ja  sen jälkeen laittaa haaste eteenpäin.  Sydämellinen kiitos, aikatherine!

3 tunnustusta :

  • Koen joskus olevani liian ankara itseäni kohtaan. Itsekritiikki on toisinaan niin voimakasta, että se haittaa joillakin tasoilla myös luovien voimieni käyttöä.  Tämän ominaisuuteni kanssa painin jatkuvasti. 
  •  Joskus napsauttelen asioita, jotka juuri sillä hetkellä tuntuvat TODELLA sanomisen arvoisilta.. Ja hetkeä myöhemmin kadun.
  •  Olen joidenkin asioiden suhteen puurtajatyyppi.. Mutta nälkäisenä tämä ominaisuus katoaa kuin hahtuvapilvi taivaalta.

Ja sitten niihin toiveisiin...

  • Toivoisin vielä joskus asuvani metsän välittömässä läheisyydessä. Pieni maatilkku puutarhoineenkaan ei tekisi pahaa...
  • Toivon joskus saavani itsestäni sen verran irti, että saisin työstettyä pöytälaatikossa (levykkeillä) olevaa tekstinpoikasta eteenpäin. Toivoisin että tuo edellä mainitsemani liiallinen itsekritiikki haihtuisi jonnekin kauas pois tämän toiveen tieltä..
  •  Toivon, että saisin jatkaa oppimista. Joka päivä, vaikka jotakin ihan pientä.

Mietin, keille kymmenelle bloginpitäjälle tämän haasteen heittäisin.. Monet blogit taitavat viettää nyt kesälomaa, joten teenkin näin: jos haluat avautua ja kertoa puolestasi jotakin itsestäsi, haaste on vapaa poimittavaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.