tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kotiopettajattaren muistikirjasta ~ the Diary of a Governess

 Hopeakorut, Kaulakorut, makeanveden helmet, swarovskin kristalli

Old style- henkinen koru muotoutui  kauniin, medaljonkimaisen meksikon villipitsiakaatti-riipuksen ympärille...Vanhanaikaista fiilistä tässä korussa on... Ja sellaisena passaisi esimerkiksi tänä keväänä/ kesänä niin muodikkaiden  pienikauluksisten, laatikkomaisten paitapuseroiden seuraksi.
Korun ketjuosuus koostuu n. 9 mm kokoisista makeanveden helmistä ja sterling-hopeasta. Etuosaan kieputtelin monen monta pientä swarovskin kristallia, sävyinä 'golden shadow', 'montana', 'kupari' ja 'akvamariini'. Swarovskin kristallit ovat siitäkin ihania, että koska erilaisia värisävyjä on niin hurjat määrät, kristalleilla voi melkeinpä 'maalailla' koruja...
  Koru on pituudeltaan noin 75 cm. Valmiiksi istutetun riipuskiven mukana tulleessa filigraanisessa  riipuspidikkeessä on sterling-hopean leima, mutta itse kehys saattaa olla hopeoitua korumetallia, koska siitä en leimaa löytänyt. Se ei sinänsä haittaa, koska tässä korussahan riipusosa tulee vaatteen päälle. Korun kieputtelut ja ketju ovat sterling-hopeaa.
Kiven koko on 4cm x3 cm, riipuksen koko (pidike mukaan lukien) 5,2 cm.  Koru on lukoton. Koru ei ole enää vapaa.


 Kaulakuvassa medaljonki näyttää jostain syystä tummemmalta kuin luonnossa.Syynä saattaa olla taustan tummuuden ja edestä tulevan kirkkaan valon välinen kontrasti.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Style necklace vith mexican crazy lace agate pendant, freshwater pearls, swarovski crystals, sterling silver (and probably) silver plated metal.

15 kommenttia:

 1. Todella hurmaava! Olet valinnut niin ihastuttavat swarojen sävyt, huokailuttaa :-)

  VastaaPoista
 2. erikoinen kivi, hyvin kaunis koru siitä tuli, juhlava

  VastaaPoista
 3. ihana :) Osaisinpa minäkin käyttää noita swaroja noin, tai edes tilata niitä useampaa lähekkäin olevaa sävyä :P

  VastaaPoista
 4. "Niin kuin silloin joskus" Aivan IHANA. Minulla on syntyään kaipuu aikaan, jota en ole edes elänyt. Ainakaan tässä ruumissa. Mieli ehkä muistaa jotain?

  Jokatapauksessa UPEA koru, onneksi olkoon!

  Asiasta aasiin, mitä aukkoa ja aikaa käytit alemmassa kuvassa? Entä ISO?

  VastaaPoista
 5. Ihastuttavan vanhanaikaisen näköinen koru ja kaunis riipuskivi!

  VastaaPoista
 6. Tästä henkii mennyt aika nin kauniilla tavalla mutta samalla moderni koru. Olet kyllä taituri sommittelemaan värejä!

  VastaaPoista
 7. Irmastiina..., Ninni..., Tanja..., kuparikukka..., Mags..., KAISU..., Helinä..., Aikatherine..., Miina..., Akvamarin..., Henna..., Marissa..., sole...,Vikki... kiitokset ihanisya kommenteistanne :) <3

  Marissa, alimman kuvan valotusaika näkyy olleen 1/1000s, aukko 2,6 ja ISO 125.

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.

~~~~

Lasimosaiikkia ja kesävaloa

Keveät, mandalatyyliset lasihelmikorvakorut heijastavat lävitseen valoa - hieman lasimaalausten tyylisesti. Läpimitaltaan 45 millisten ...