sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Hohka


  Vuosisadan helle jatkuu.
 Rannekorun tunnelma on peräisin siitä hehkuvasta lämmöstä, jota kaupunki, sen kadut, talojen seinät ja ilma luovuttavat helteisen päivän jälkeen.
 Koruun valikoitui poltetun oranssin sävyistä akaattia, muutama soochojade, jostain kätköstä löytämääni kaunista rutiilikvartsia, sekä kuparia kirkkaana ja patinoituna.  Lukoksi vääntelin ties minkälaisia kokeiluja, joiden oli määrä toistaa tuota kivien välien rengasteemaa, mutta ne väkerrykset  veivät huomiota liiaksi itseensä, mikä ei tässä korussa ollut tarkoituksena. Päädyin siis yksinkertaiseen ja pieneen ostolukkoon, joka sekin joutuu vielä vaihtoon.
Kivien väleissä olevien kuparirinkuloitten päät jätin tarkoituksella huolittelemattoman avoimiksi.

 Lähikuvassa näkyy kivoja pölyhiukkasia kivien pinnoilla. Ne varmaan voisi shopata poiskin, mutta enhän minä osaa... ensi kerralla puunauksen kautta kuvaan... :). Yläkuvassa toisen akaattituubin sävy on hassusti violettiin taittunut. Ihmeellisiä ovat kuvauskoneitten tiet...

4 kommenttia:

 1. Ihana koru ! Kivien sävyt ja metallin lämmin hohde ovat täydellisesti makuuni. Ja tykkään erityisesti pienestä yksityiskohdasta tässä korussa: Olet laittanut noita renkaita vapaana tuonne kivien väleihin. Ihastuttavaa suunnittelua!

  VastaaPoista
 2. kiitokset kommentistasi. :) kiva että vierailit ja tervetuloa uudestaankin. kiva myös senkin takia, että löysin tänne. kauniita ovat korusi, ja yritin etsiä näistä lempparini. kauhean "hienot" korut ei ole lemppareitani, koruja kun en oikeastaan osaa pitää mitenkään. mutta tästä pidin. himppusen rosoinen ja lämpimän sävyinen. tämä taitaa olla lempparini.

  tuolla vasemmalla sivupalkissa oleva teksti kotimaisuudesta ja ekologisuudesta nostatti peukun pystyyn -hienoa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kovasti, Heikku.. Mukava kun pistäydyit :)

  VastaaPoista
 4. Ja Marjokin on pistänyt viestiä, jota en ole huomannut.. Kiitos, Marjo :)
  Nämä vanhempien postausten kommentit ovatkin jääneet joskus huomioimatta, ennen tuon bloggerin uudistuneen kommenttisysteemin käyttöönottoa...

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.