tiistai 25. kesäkuuta 2013

Korun aika on taas korublogi...... sillä tämä sivusto keskittyy tästä lähtien pelkästään koruihin. Perustin tänään uuden blogin, Kaisa Reetta T:n, jonka kirjallisuusjuttujen joukkoon siirtyvät tulevaisuudessa kaikki täällä 'vapaasti kasvaneet rönsyt ja rikkaruohot'. 
Uuteen blogiin pääsee jatkossa tuosta sivusta löytyvästä linkistä. 
Mietin blogin nimeä todella kauan. Kaikki ne ihanimmat ja sopivimmalta tuntuneet nimekkeet olivat jo varattuja, joten päätin ottaa käyttöön oman nimeni. Täällähän olen sitä jo käyttänyt ja kirjoituksieni takana seison, joten päätös oli sen suhteen lopulta helppo.

Uusi blogi on alkutekijöissään, lopulliset muotoilutkin vielä tekemättä. Jatkossa lisäilen sinne vielä muutamia tärkeitä juttuja, tietoa erilaisista blogeista ja ja ja...

6 kommenttia:

 1. viisas päätös.. on selkeämpää itsellesi ja lukijoille, kun tietää mistä ihanat koru löytyvät, ei niin ettei olisi täältäkin löytyneet, kun viitsii selata. vastakohtana kuva ja tarina blogi taas rentouttaa mieltäsi tarpeen niin vaatiessa. onnea molemille blogeillesi

  VastaaPoista
 2. Mahtavat aloituskuvat!

  Ihanaa kuvauskesää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Minusta on ihan mukavaa, kun täällä on ollut muutakin kuin koruja. Kuvasi on niin kauniita ja tunnelmallisia. Mutta tulenpa sinne toiseen blogiin vierailulle.

  VastaaPoista
 4. Oi mikä kuva♥ Ja nyt siirrynkin Kaisa Reetan puolelle..

  VastaaPoista
 5. Näin ajattelin minäkin, kaisumarjatta. Ne, jotka eivät korukuvia tahdo selailla, välttyvät siltä nyt, kun jutut eriytyvät ja päinvastoin. Kiitos kommentistasi:)

  Kiva juttu, Eila :) Kiitos kommentistasi!

  Kiitos, Akvis :)

  Katri, tervetuloa kurkkaamaan :) Kiitos kommentistasi!

  Leena Lumi, kiitos ja tervetuloa! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.