perjantai 8. huhtikuuta 2011

Tärkeät sanat ~ Important words

Törmäsin kävelyreissullani maailman tärkeimpään viestiin.
Puhdistusjäljistä päätellen jonkun mielestä tämäkin täytyy hinkata pois, olkoonkin sitten vaikka purettavan talon seinässä ;)

I saw very important message on the wall of abandoned house today. 'Rakasta' =  imperative mood for verb 'love'. Someone has already decided to clean the message up...Omalla seinällä roikkuu vuosia sitten lahjaksi saatu, tärkeä viesti. Joka päivästä pitäisi löytyä hitunen tätä:
This message hangs on my own wall:Yhdenlaisia onnenhetkiä on luvassa, kun pääsen taas tauon jälkeen tekemään koruja. Sain tänään tilaamani pienet ja näpsäkät pyöröpihdit...
I got new pliers today, so my jewelry making continues ..Koruarvonta jatkuu vielä viikonlopun ajan.  Mukavaa, kun niin moni on jo ilmoittautunut.. Kiitoksia mielenkiinnosta!  :)


Rentouttavaa viikonlopun alkua!
Have a nice weekend!


14 kommenttia:

 1. Katsoin ensin, että tuossa alemmassa kuvassa lukee hymy - mutta sehän on melkein sama asia. :)

  VastaaPoista
 2. Niin minäkin :D, happy=hymy ;D. Erittäin kauniita kuvia. Tuo pyöröpihti-kuvakin - wau!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen musiikkivalinta, tykkään. Musiikkipalkit kuitenkin pilaa sinun kauniiden sivujen harmonian.
  Muuta tuota Youtuben videon kokoa niin, että se on vain palkkina alakulmassa, kuten minunkin blogissa.
  Neuvon sinua, jos et tiedä miten se tehdään :)
  Pidä korut pääasiana se on sun juttu ja hyvä juttu onkin.

  VastaaPoista
 4. Tärkeitä sanoja!!
  Ihana, että sait tärkeän työkalun taas käyttöön, odottelen tuloksia ;-D

  VastaaPoista
 5. Vino pino, kiitos kommentista! Samalla tunneskaalallahan ne käy.. yleensä :)

  Jaana, kiitos paljon :)

  Oda, kiitos kommentistasi :)
  Halusin tuosta videon upotuksesta tällä kertaa noinkin suuren, koska kuva oli mielestäni kaunis.
  Voi olla, että minun pitäisi keskittyä ainoastaan korujuttuihin.. Tykkään käsitellä blogissani myös muita elämän alueita, esimerkiksi sitä, mitkä asiat toimivat inspiraation lähteinä. Viime aikoina tämä puoli on korostunut, kun korun teossa on ollut taukoa. Korujen esittely jatkuu taas normaalisti, mutta myös tulevaisuudessa täällä näkyy juttuja laidasta laitaan :)

  Mags, kiitos :) Huomenna aloitellaan taas ...

  VastaaPoista
 6. No, hyvmynhän minäkin siitä luin..:D Piti oiekin tarkistaa, että eikö siinä hymy, sitten lue..:)
  Kirjoittele sinä vaan kaikesta mikä itsestäsi on tärkeää... siksihän me täällä kirjoittelemme.
  Aurikoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Irmastiina :)

  Juuri näin. En aio rajoittaa blogissani käsittelemiäni aihealuieita. Haluan pitää tämän mahdollisimman vapaana ajatusten ja ideoiden 'leikkikenttänä'.

  VastaaPoista
 8. Kuvat ovat niin pysäyttäviä, taidokkaita ja vievät ajatukset mennessään... omat tarinat jo syntyy mieleni sopukoissa. :D

  VastaaPoista
 9. Hienoa myönteisyyttä taas postauksessasi. Videonpätkä on miellyttävä ja tuo kuva upea.
  Työviikon kiireiltä on jäänyt blogeissa käynnit vähiin. Arvoontaankin osallistuminen jäi näin viimetinkaan. Laitin arvonnasta linkin omaan blogiini.

  Luota vaan omaan tekemiseesi ja jatka juuri näin omanlaisellasi blogilla. Hieman hämmästelinkin saamastasi suorasukaisesta ohjauksesta koskien blogisi aihealueista. ;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos taas. Omasta mielestäni jokaisen blogi on tekijänsä näköinen ja hyvä niin. Muutenhan olisimme toistemme kopioita. Loputtomassa blogiviidakossa on mistä valita, kun etsii omanlaistansa. Ja jos ei löydy, täytyy vain lukea omaansa?
  Sanoinko tylysti? Ei ollut tarkoitus, yritän vain saada ajatustani luettavaan muotoon. Ja tässä asiassa minulla on opettelemista...Kiitos siis onnellisen positiivisesta postauksesta. Jaksan väittää, että jos ja kun jaksamme jakaa positiivisia sanoja toinen toisillemme, se ensin tuplaantuu ja sitten triplaantuu ja... jaa mikä? No se onni ja positiivisuus. Hymy ja onnellisuus.
  Valittavasti aikani ei aina riitä koneella istumiseen kirjoittaakseni kaikkille positiivisia sanoja, enkä varmastikaan ole ainut mutta jos silloin edes ajattelisimme toisistamme positiivista?
  Sekin välittyy ehkä jollain tasolla.
  Jään odottamaan inspiraatioiden synnyttymää tulosta;) ♥

  VastaaPoista
 11. Kiitos, Niina :) Minullakin heräsi tuosta ensimmäisen kuvan jutusta monenmoisia juttuja mieleen..

  Rita, kiitos :) en usko, että minua nytkään kovin ohjattiin.. Arvostan kaikenlaista palautetta ja vinkkiä...

  Marissa, kiitos :) Kuten tuossa jo edellä totesin, niin tykkään monenmoisesta kommentoinnista.. Myös parannusehdotuksista jne. Uskon, että kommentti, josta nyt on puhe, on annettu rakentavassa hengessä. Toki pidän oman blogini oman näköisenä.. mutta kaikenlaiset kommentit ovat vast edeskin erittäin tervetulleita!

  VastaaPoista
 12. Lisään tuohon edelliseen vielä sen verran, että kaikki rakentavassa hengessä annetut kriittiset kommentit ovat tervetulleita, törky on sitten asia erikseen, siitä tuskin kukaan tykkää. Jostain syystä olen välttynyt vielä sellaiselta postilta tämän blogin pitämisen yhteydessä.

  VastaaPoista
 13. Ja minäkin vielä haluaisin lisätä, että kommentointi ja keskustelu yleensä on loppujen lopuksi hyvin tylsää jos kaikki samaa mieltä. Eli juurikin rakentavia kommentteja, vinkkejä tms. mutta silti bloginpitäjä voi pitää sen bloginsa oman näköisenä...äh, juurikin niin siis. Pääasia ettei törkyä!

  VastaaPoista
 14. Totta, Marissa :)Ja sen oman linjan on säilyttävä, kritiikistä huolimati. Tarkoitan tällä sitä, että kaikkia ei voi miellyttää samaan aikaan..

  VastaaPoista

Kommenttisi on päivän ilo! Kiitos :)
.

~~~~

Lasimosaiikkia ja kesävaloa

Keveät, mandalatyyliset lasihelmikorvakorut heijastavat lävitseen valoa - hieman lasimaalausten tyylisesti. Läpimitaltaan 45 millisten ...