perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ei tullu kieputteluja... tuli Kiuru

 Tällä viikolla olen tehnyt lukemattomia kieputteluharjoituksia. Kolmena päivänä nykersin, mutta mitään näytettäväksi kelpaavaa en valmiiksi saanut. Opin kyllä jotakin pientä taas. Tällaista se korunteko on - erehdystä ja yritystä;)



Jossain vaiheessa sitten oli pakko tehdä jotain mitä osaa: 'Kuu kiurusta kesään'-rannekorussa sterling-hopeaa, akvamariinia, lapis latsulia ja makeanveden helmiä. Sinistä eri sävyissä, tummempaa lapista ja vaaleaa, herkkää akvamariinia eri muodoissa. Sain taas näitä ihania, suuria akvamariinihelmiä, joista yksi päätyi tähän koruun.



Rannekorun pituus on jatkoketjulla säädettävissä 17,5 cm ja 22 cm välillä. Ketjua koristaa kevyt, sterling-hopeinen origamilintu. Suurin helmi, tuo keskellä oleva viistehiottu akvamariini on pituudeltaan 2 cm. Koru on vapaa.


 Kieputteluharjoitukset jatkuvat ensi viikolla, viikonloppuna ajattelin antaa aikaa kirjoille...
Mukavaa  lauantaita kaikille blogissa pistäytyjille!



keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Casual Blue - lasia ja hopeaa

Korukivipostausten välissä silkkaa lasia!
Rannekorussa tsekkiläisiä viistehiottuja lasihelmiä ja sterling-hopeaa. Hopea toimii mielestäni oikein hyvin myös kauniin lasin kanssa, en oikein osaa enää tehdä rannekoruja muista metalleista.


Tämän korun väri-inspiraationa toimi muutaman postauksen takainen kuva. Väreillä on kiva leikkiä ja lasi antaa siihen oivat mahdollisuudet.


Rannekorusta tuli yksinkertainen ja värikäs käyttökoru, mukava pitää vaikka farkkujen kanssa. Siitäpä korulle nimikin: Casual Blue.

Korussa on taas tuo tuttu ja topakka, kiinni juotettu 'runko'.  Korun pituutta voi säätää jatkoketjun avulla 18 cm-22 cm välillä. Helmet on kooltaan kymmenmillisiä. Jatkoketjua koristaa kolme pikkuruista Swarovskin kristallia. Koru ei ole enää vapaa.

Aurinkoista viikonjatkoa!